Sommar'n närmar sig!

Om två veckor har Isa sin första skolavslutning! Tänk vad tiden går fort, när vi för några månader sen satt på föräldramöte inför årskurs ett inser man vad stor ens lilla dotter börjar bli och att det faktiskt visst var evigheter sen man själv började ettan fast man minns det som igår.

Hämtade ut Isas nya glasögon med solskydd i glasen, hon va jättenöjd och glad för dem!Senare gick vi till den nya lekparken vid sjön och både barnen och vovven trivdes!
Tizzla sprang som en tok i och ur vattnet och barnen roade sig med att kasta ut pinnar. Imorrn kanske de kan få doppa fötterna lite, Isa tyckte minsann att det var badväder men det är fortfarande rätt så kallt i luften.Ett barn springandes åt ena hållet och en skenande hund åt andra hållet. Som tur va hade vi stranden för oss själva!

Häromdagen träffade vi Mathilda med sin hund Mila (i mitten).

Annars går jag mest som på rosa moln...är det så när man träffar rätt att det känns för bra för att va sant? Avståndet gör ju sitt men den som väntar på nåt gott...

Kommentarer
Postat av: Elin och Alvar

Vilka fina kort, särskilt på Isa i nya glasögonen. Alvar pekar på det sista kortet och säger "Tizzla och en annan Tizzla",hihi. Vill ni med till stugan imorgon eller har ni planer? Och hoppas känslan håller i sig, det är ju så det ska vara :)

2010-05-28 @ 20:36:15
URL: http://eliniderstrom.blogg.se/
Postat av: mamma Gunilla

Härliga bilder och roligt att läsa!

Kram

2010-05-30 @ 10:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback