Sköna söndag

Tredje natten med barnen i eget rum gick helt ok den med. Vid halv sju fick Måns komma in till mig och sov sen till åtta. Måns och Isa lekte en stund i sitt rum medan jag låg i sängen och drog mig så länge jag kunde :)

Fixade till mig med dusch och hårtvätt, klippte ju lugg i går, efter att precis sparat ut den (tar ju evigheter!) Precis när vi var på väg ut ringde V på dörren. De hade vägarna förbi och tänkte titta in. Isa sprang i väg till lekparken med A en stund men vi var sena, jag skulle lämna barnen till G. Måns var vädligt trött, småsnuvig inatt var han med.

101275-2

Åkte hem till T (som hörde av sig idag :) ) och vi tog en promenad till stan, åt foccacia med fetaost på Waynes i mitticity-gallerian :) trevligt trevligt. På vägen hem handlade jag med mig massa godsaker! jag som skulle vara nyttig... Men det är ju såå trist att sitta själv på kvällen och inte ens ha nåt gott att mumsa på! Så jag fick med mig både vaniljmunkar, cheddarpopcorn och smågodis hem. En munk och kaffe tog jag med detsamma när jag kom innanför dörren hemma. Idag är mitt humör lite mer på topp, har varit rätt nere de senaste dagarna annars, förutom när jag träffar K, hon är en sån härlig kompis! Verkligen glad att jag lärt känna henne.
Barna kommer vid 19 ikväll.

Sovmorgon

Vilken skillnad det är på barnen när de fått sova ut. Allt går typ fem gånger smidigare, inget tjat och gnäll. Måns var lite vaken i natt och sov då till kvart i nio. 30 min senare var vi klara att åka till dagis, så gött!

Idag ska jag börja försöka vara nyttig och ska ta mig en rejäl promenad! Får se hur det går!