Hemmadag

Fredag idag, jag och Måns kör en hemmadag. Känner mig ganska energilös men det beror väl på förkylningen. Blev helt slut av att dammsuga lägenheten. Idag ska packningen förberedas för imorrn åker vi till Södertälje och hälsar på Andreas. Barnen ska med och vi ska på en dagskryssning och även till Kolmården.

Vi hade lite agility-träning hemma i köket, Tizzla fick hoppa över och krypa igenom, hon fixade det jättebra :)
Fyndat och haffad

Förkyld osminkad och klädd i mysbrallor blir man naturligtvis haffad av Värmlands Folkblad (eller om det va NWT) på Bergvik, hoppas mest det är Måns som syns på bild!

Vi var ute och skulle köpa present till Alvar när vi hittade massa annat, bland annat ett jättefint regnställ från Abeko för endast 199:-. Tyvärr är Måns väldigt svårflörtad med nya kläder så jag mutade honom med en Batman-keps som han gärna ville ha. Ibland har man tur, då hans regnbyxor gick sönder idag och vi sprang på detta nya set av en slump.

Ursäkta bildkvaliteten, mobilkamera.

Vi fick tag på presenter också och Måns var så duktig och hjälpte till med inslagningen.


Igår fick jag äntligen tummen ur att sortera ut bebiskläder till min allra bästa vän Kettys senaste tillskott, Melvin som hunnit bli 2 månader. Har ju halva förrådet fullt med barnkläder och det är ju bättre det kommer till användning. Blev en kasse till Melvin och sen ska Isa och Måns få ett halvsyskon på sin pappas sida om några månader så jag lämnar lite bebiskläder dit också.

Världens sötaste Melvin:

 Man får massa gensvar och skratt från honom redan, här ligger han i moster Kessys knä!


Ettaklassare och förkylning.Hösten är här och då hör det väl till med förkylningar? Barnen verkar ha klarat sig än *peppar peppar* men själv känner jag mig jättemosig. Ont i huvudet, hostig, snuvig och öronen värkte inatt så fort jag vände på mig.

Min lilla tös har börjat ettan! Helt otroligt vad stor hon blitt! Hon har samma lärare som jag hade på lågstadiet :P Jag väntar med spänning på att få hjälpa till med läxor :)

Från och med denna veckan börjar vi dela upp barnen lite emellan oss, för att det ska bli lite lugnare för både dem och oss. Isa byter vecka på fredagar som vanligt men Måns byter nu på tisdagar, på så vis får man några dagar med bara ett barn och sedan fre-tis med båda barnen. Det innebär ju också mindre barnledigt men tror vi alla mår bättre av att testa detta, kommer bli mycket lugnare. Barnen leker så intensivt och de bråkar även hel del,  som ensam förälder hinner man inte alltid med att se varje situation och lösa den på rätt sätt.

Om en timme ska jag hämta Måns sen ska vi bege oss till leksaksaffären och skaffa en försenad födelsedagspresent till kusin Alvar som fyllt 3. På fredag ska vi träffas och fira Alvar och Isa.

Bilder från Isas 7-årsdag:Jag och Måns kom med paket och födelsedagsbakelser och grattade våran 7-åring!Hello Kitty-tårta var Isas önskemål!