Sen sist

Igår orkade mamman inte laga mat. Vi åt limpsmörgås med leverpastej tillslut, som ett sent mellanmål.
Två timmar senare tog vi bilen de 200 metrarna vi har till McDonald's drive in.
Under tiden ville mormorn ha tillbaks bilen men det va svårt då mamman inte hade mobilen med sig.
Vi åt framför teven och tittade på en konstig kort film om en tant och en farbror som hade sitt hus på en väldigt spetsig kulle så huset tippade fram o tillbaks.
Mamman var på på ganska bra humör och orkade busa lite med barnen i soffan.
Sen läste vi den nya boken (som följde med barnens meny) om sjörövare Rakel och kapten Snorfinger.
Barnen somnade i sina sängar tillslut efter att jag fått sprungit in o lagt tillbaka Måns och suttit på sängkanten några omgångar.  
 Mamman satt uppe på tok för länge och surfade inredning på Ikea och Styleroom.se.
Dagens målsättning var att komma upp tidigare, så mamman hann göra sig klar och tvätta sitt hår innan barnen kom upp. Gick sådär. Vi kom upp vanlig tid, men mamman körde med äggklockan och barnen var faktiskt ovanligt duktiga och lättsamma denna morgon.
Vi tog en promenad med sulkyn till skola o dagis. Det var inget bråk om vem som skulle få sitta och tjat om trötta ben, lillebror erbjöd till och med sin storasyster att sitta i hans vagn en stund.
Mamman kommer hem, trampar på en svart katt som inte syntes i mörka hallen. Tar soporna och droppar fil över hela köksgolvet och hallen.
Mamman surfar inredning igen. Har knåpat ihop detta collage med inredning att drömma om till vardagsrummet.Sen spelas denna högt just nu, en gammal favorit:Babyn som dansar är för söööt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback