KattlivKatterna, särskilt då Miranda gillar badrummet väldigt mycket. Där finns många bra saker. Handfatet är favoritplatsen, som en skål, perfekt att kura ner sig i. Och där finns ju också en vattenkran som det kommer vatten från ibland, vilken lyx att få dricka nytt fräsch vatten som inte stått framme i en skål! Kattlådan såklart, är ju en nödvändig sak. Men, kanske den kan kännas lite för trång, eller är det kanske sanden som inte känns skön under tassarna? För Miranda har kommit på att badkaret är ju en mycket större, renare och bättre kattlåda! Wiihoo! Nej, jag är dock inte lika förtjust, så för att undvika detta beteende får jag nu fylla på vatten med jämna mellanrum så de inte kan gå dit. Proppen är inte helt tätt så därför får man fylla på ett par gånger per dygn. Jo, men visst, känns som det är en av mina favoritsysslor just nu - not!

Kommentarer
Postat av: åsa o hilma

ja visst har man ständigt dåligt samvete.. tror det har lite med föräldraskapet att göra. vi vill var så bra, roliga och bra förebilder för våra barn (såklart) men även vi är mänskliga-ibland brister det även för den bäste!!

2009-11-02 @ 10:33:12
Postat av: mamma Gunilla

Ja har man inte jobb så får man :-)

Bra tankar om tillsatser i maten. Jag tror helt och hållet på att det är bättre att äta som man gjorde förr, enkelt med bra råvaror från grunden. Kram mamma

2009-11-02 @ 12:11:19
Postat av: FLOOSAN

haha va roliga de är katter. Våran kisse älskar också badrummet. Du får lära henne att gå på toaletten, de ska ju gå =)

2009-11-02 @ 21:37:24
URL: http://floosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback