Årets första bloggande 

Första bloggandet för år 2009 då...
Har haft en supermysig helg och idag tog jag en skön promenad i solen, visst var det kallt, ca 11 minus ute! Men det var gött. Har inte avgett nåt nyårslöfte precis men tanken är iallafall att jag ska röra på mig mer, äta lite nyttigare som så många andra tänkt nu när det är nytt år misstänker jag! Var många ute idag och kunde inte låta bli att småle lite åt tanken att det var många nyårslöftens-promenerande ute idag.

Hade en jättelyckad nyår. Vi var 17 pers hemma hos mig, mestadels klasskompisar och kompisar till dem. Vi dukade långbord och åt potatisgratäng med fläskfilé och rödvinssås. Till efterrätt: exotisk fruktsallad. Supersmarrigt! Jag, Mathilda, Carro och Vickan stod för matlagningen och snodde runt i köket med förkläden så söta ;)

Runt 23-tiden gick vi mot stan, men Nöjes var ju stängt så några gick in på Arena och jag och några till gick in på Arena pub. Känner mig lite för gammal för Arena nattklubb nu och dessutom var det svindyrt att gå in!

Efter tolvslaget lyckades jag få tag i en taxi och drog till min bästa vän Ketty och hennes fest. De är ju som min andra familj så jag var verkligen bara tvungen att ta mig dit. Festade fram till 5-tiden...:)

Pappsen hade inte en så lajbans nyår precis, fick spendera den på sjukhus då han fått en misstänkt stroke, men proverna visade inget så han fick komma hem några dagar senare som tur var!Skål! god fortsättning på det nya året!

Bilder från nyår finns på facebook :)