Nu är det jul igen...!

Julen firade vi hemma hos mamma med mina systrar och mormor och morfar. Vi fick massa fina julklappar och barnen höll igång och lekte hela kvällen. Tomten kom också och han gjorde ett bra jobb, ingen av barnen verkade känna igen honom, knappt vi vuxna heller, tack vare den fina dialekten ;)
Jag och barnen kom i säng vid halv ett och vi har haft ett par riktigt sköna dagar nu då vi sovit till framåt 10 och bara tagit det lugnt och myst och barnen har varit underhållna av alla nya leksaker. Idag var vi en sväng och kollade rean tillsammans med halva Karlstads invånare typ :)
Jag har ju jullov, men egentligen inte, kommer att få plugga igen massor då vi har seminarium och tenta snart men jag tillåter mig att verkligen njuta av dessa dagar och inte plugga än...jul är det bara en gång om året!Julaftons morgon med paket under granen såklart."Bara två paket?" utbrast Isa...Isa och MånsKalle Anka på teveAlvar och Måns myser i morfars famnSå kom tomten, välmaskerad och brytandes på en finsk blandat med dalmål-dialekt :) allt för att inte kännas igen av barnen.Paket i stora lass som ska öppnas

Juldagen:Måns med Blixten McQueen-pyjamas och favoritjulklapparna, bilarna.Isa leker med nya Kitty-slottet. Kitty-nattlinnet var också en julklapp.Vi myser, äter knäck, pusslar och här spelas nya spelet "Knasiga djur" som barnen älskade!
Det går ut på att få ihop rätt delar till ett djur, perfekt nivå för både Isa och Måns, även om han gärna vill fuska...

Annandagen:Måns i nya Bamse-tröjan inhandlat på rea idag, den gillade han supermycket!Isa valde denna klänning men hon ville inte posera i den.Dagens höjdpunkt var nog detta - eltandborstar som de fick idag. De ville inte sluta borsta tänderna ;)

Patofysiologi

Andra dagen på nya kursen patofysiologin avklarad, vi har späckat med föreläsningar framöver och seminarium redan andra skoldagen efter jul och nyår. Sitter i skolan nu för jag har ju ingen dator hemma än. Undra vad jag ska hitta på idag då? Är ju utan barnen så det är tyst och tomt hemma. Kanske ska ta och åka förbi mamsen en sväng, har två skivor där från Leif som väntar på mig. Skulle behöva en tur till Ikea men det är säkert asmycket folk, orkar jag nog inte med idag.
Hade en toppenhelg förresten, hjälpe mamma att passa min systerson, en jättego grabb på 1,5 som är i klåfingrigaste åldern ;) Väldigt söt och snäll också förstås. Det var i lördags det och på kvällen såg vi (självklart) sista finalen av Stjärnor på is och rätt par vann absolut i mitt tycke! På söndagen var vi bjudna på inflyttnings-adventsfika hos Anna och Emanuel, trevligt och gott! Skönt att slippa tänka på plugg den helgen, men nu är det igång igen som sagt. Tentan vi hade i fredags på medicinsk mikrobiologi kändes bra! helt klart över förväntan så jag fick lite plugg-motivation tillbaka :)
Nä nu ska jag nog snart ta och köra hem i lilla bilen.

Bye!

Samma som igår

I morse när vi satt i bilen på väg till dagis med radion på säger Isa -Mamma de spelar samma låtar idag som de gjorde igår" fattade inte riktigt var hon menade och tyckte väl att den här låten hörde vi väl inte igår. Men sen ramlar poletten ner "Mix Megapol, spelar det bästa från igår till dagen musik" eller hur den där jingeln nu går haha!
Igår berättade Isa om att hennes halsband sprack när Isabell blödde näsblod men det har jag inte riktigt fått ihop än. Är inte så populärt när mamma inte fattar heller så jag ställer inga fler frågor om det ;)

Sitter i skolan nu, har ju fortfarande min dator på reparation. Har tenta om 3 timmar och ska snart kolla igenom anteckningarna lite mer. Det är mycket bakterier, virus, infektioner och antibiotika att ha koll på och massa krångliga latinska namn. Skönt när denna tentan är gjord, då ska jag njuta av att det är fredag!

Igår var vi hem till min kära syster Elin och fick jättegod kladdkaka, det var nog den godaste kladdigaste kaka jag ätit! Mums! Isa, Måns och Alvar lekte på och hade skoj!

Känns som veckan har gått så fort, kommer att sakna barnen extra mycket nu, Gabbe hämtar dem ju i eftermiddag, så imorse innan vi gick upp tänkte jag att detta är sista stunden jag träffar barnen innan de ska till mig nästa gång. Kom upp i lite bättre tid i morse iallafall så det blev inte lika stressigt och så har jag fått låna mammas bil så vi slapp gå till dagis idag, jätteskönt! Snöar massor fortfarande, hoppas det blir några minusgrader så den får ligga kvar!

Nä nu ska jag förebereda mig lite för tentan. Hej svejs!