Superlyckad grillkväll

Igår hade jag en av de trevligaste kvällarna på länge med riktigt goa vänner! Jag, Ketty och Louise med familjer var hembjudna till Vickan på grillkväll. Supergod potatisgratäng och hemgjord cole slaw och annat gott fick vi. Åtta barn och två hundar va det också men gick väldigt bra, barnen lekte hela tiden och hoppade studsmatta! Vi mammor stängde in oss i sovrummet och hade ett litet andligt "experiment" som gick sådär, vi fick mest nej nej nej till svar på våra frågor!
Såna här kvällar förgyller verkligen livet och man blir så glad när man tänker på vilka bra vänner man har! Blir varm och glad i hjärtat.

Bilder (från mobilen därav kvaliteten)från kvällen!


Viktoria och Louise


Christoffer och Jon. Gott kött fick vi trots att grillen brann kort före haha!


Ketty med bebis i magen som ska komma ut när som helst, en vecka kvar till bf.


Barnen till bords!


Louise med sin Jon


Anders o Ketty, hade nog betydligt trevligare än vad denna bilden visar :P


Amanda och lillasyster Alma


Isa


Moa och Jennifer


Måns

Barnen slukade maten innan vi andra ens knappt börjat sen rusade de ut och fortsatte leka. Vi andra satt kvar och tryckte i oss (i alla fall jag) en portion för mycket bara för att det var så gott!


Viktoria och Christoffer med söta minstingen Emilia i knät

Tack för en riktigt lyckad kväll! Trots att vädret inte var på vår sida, vi tar igen badandet i relaxen framöver istället :)

Jahopp snart dags igen!

Att fylla år. 29 år på nacken om ett par veckor. Vilken onödig ålder, kunde lika gärna fylla 30 direkt så man fick fira ordentligt haha.

Mia och jag har börjat med en ny grej, en gång i månaden går vi iväg till badhuset, kör inpackning, skrubb och lermask och sitter i bastun. På Åhléns finns nya produkter från Formula 10.0.6. Läggs till i önskelistan :)
Lite nya kuddar annars är inte fel (Lagerhaus, Dimoda)


Såg en fin lampa på Indiska också som skulle passa bra på tevebänken :)

En tjockare bäddmadrass till min nya 140-säng finns också med på önskelistan, har bara en som är 2 cm tjock nu.

Underbara sommar!

Vi har fått sommar, fast just idag har den kommit av sig lite. Jag har under min barnlediga helg och vecka passat på att sola massor och bara njuta! Längtar dock massor efter Andreas men den som väntar på nåt gott...väntar oftast för länge ;) Han fyller 31 idag förresten men är för långt borta för att kunna bli uppvaktad på annat sätt än med mobilen. Nästnästa helg kan vi förhoppningsvis ses då hans grävmaskinsjobb nog är klart.

Måns var med mig till "min" brygga en dag. Kom på att det säkert är toppen att fiska där så det får det bli nån kväll, får bara se till att fixa metspön först.
Försökte oss på en barkbåt, gick sådär.
Måns hjälper mormor att baka tekakor


Förra helgen passade vi Rex, han är 12 år och var helt slut efter några dagar med en valp, två katter och två barn!


Myyys!


Färgat håret mörkt, blev nästan svart men jag är nöjd.

För övrigt söker jag jobb, allt möjligt från personlig assistent, butiksjobb eller städjobb. Vill ha jobb nu så jag kan få ordning på ekonomin. Även om jag kommer in på utbildningen i höst så skippar jag nog den, känns inge lockande med mer studielån. Det är jobb jag vill ha!

Under veckan har vi varit på sommarfest och picknick på både dagis och skola och lyssnat på barn som sjunger så fint, då blir man så stolt och varm i hjärtat. På fredag har Isa skolavslutning, tänk att hon då gått ett helt år i skolan och sen till hösten börjar hon ettan! Mammas lilla skrutt-fia.