Snö, sol, cykel, galonisar, vattenpölar...

Våren är hääärlig! Solen gör det mesta lättare :) Igår kom det tyvärr snö igen men det mesta hade smällt bort imorse. Nu är det cykling som gäller, är lite kämpigt uppför i mastodontbacken till universitetet men på vägen hem går det desto snabbare!
Även barnen har fått fram sina cyklar. Isa kämpar på med stödhjulen på än...Mycket blöta sandiga kläder blir det men det är så skönt att vara ute, barnen fullkomligt älskar att leka i vattenpölarna och ösa i och ur vatten. Inte lika mysigt är det när det bråkas om sandleksakerna, trots flera spadar, vattenkannor och hinkar blir det bråk, idag var lösningen att ta ut en helt annan grej som de tidigare bara haft i badkaret, då gick det bättre ett tag sen :) Isa ville leka med granntjejen men var lite blyg så jag fick följa med upp och plinga på, sedan lekte de en bra stund här utanför. Jag hade koll på dem genom köksfönstret när jag stod och lagade mat.

 
 

Måns har börjat överskolningen till avdelningen med större barn nu och det verkar gå bra! Han har varit så stolt över det och pratat om det i flera veckor att han faktiskt är stor nu som ska till den andra avdelningen med stora barn. Det blir inte samma avdelning som Isa går på men det gör inget, skönt för dem att vara ifrån varann lite. Och Isa börjar ju förskoleklass "nollan" till hösten också så då går de ändå på skilda ställen.


Rejält med godis med till bion :)

I  lördags var jag och Måns på bio, det var första gången för honom. Verkade som han gillade upplevelsen, han gillade att sitta bakpå cykeln till stan också, tyckte det var häftigt att cykla genom tunneln och över älven med is. Vi såg Pettson och Findus glömligheter och han satt som ett ljus filmen igenom!

Isa kom hem från Trysil igår kväll, hon var särskilt efterlängtad av Måns men bara nån timme senare var det som de inte varit ifrån varann nånting, haha. Men både jag Måns och Isa har mått bra av lite semester på varsina håll :) Stor skillnad att bara ha ett barn hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback