Hemma med sjukling

Igår var det våffeldagen vilket Måns gillade :) Han lassade på rejält med sylt och grädde på våfflan så det blev snarare sylt och grädde med våffla ;) Han hade svårt att somna på kvällen och vid tolv i natt vaknade jag av att han kräktes. Han som redan har en jobbig förkylning med hosta ska han bli magsjuk nu också? Han sov lugnt hela natten sen och nu på morgonen har han druckit saft och varit ungefär som vanligt. Hoppas på att INTE är magsjuka och att han bara fick för mycket av det goda igår!

Denna veckan började han överskolningen till en avdelning med större barn och han tycker det är såå roligt! Fast det bara var andra dagen igår när en personal från "nya" avd kom och hämtade honom från hans vanliga så följde han genast med utan problem!

Mamma fyller år idag men vi får väl se om vi ska hålla oss hemma idag eller inte. Vi är hemma från dagis och skola iallafall, och jag ska försöka få en uppgift klar till skolan om kunskap och lärande.
Barnen får väl fortsätta med sina påskbrev, de fick nya tuschpennor igår och det var poppis :)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Samma här!

Ja inte våfflorna då, det blev det inga här tyvärr men kräket... Vaknade halv 1 förra natten av att Vide kräkts ner hela sin säng och precis hela sig själv...Urk!

Idag har han varit som vanligt, lite lös i magen bara, och det är storebrorsan också nu så nån form av magsjuka verkar det vara frågan om iaf.

2009-03-26 @ 20:41:47
URL: http://sannamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback